Träning

Åh jag vill verkligen komma igång med min träning igen jag är trött på att bara promenera och promenera. Idag hittade jag det jag har letat efter, Satsbaby då man får ta med barn som ej börjat krypa än. Perfekt detta är precis vad jag har letat efter men bara hittat där man lämnar barnen på barnpassning under passet och det är ju min skrutta lite för liten för. Men vad händer jo Sats hemsida är under uppfräschning och jag kan inte läsa om det hela och inte tänker jag lösa ett årskort nu innan sommaren utan det vore ju bra med typ ett 10 klippkort eller liknande men det verkar inte finnas, eller? Någon som vet? Eller är det någon som vet något annat ställe än Sats som har pass där barnen får vara med?  

Det lustiga är att mitt jobb har som personalförmån att dom betalar en viss % på kort på Sats men då var man tvungen att säga till personalmannen i december och då visste jag ju ingenting, hade ju nyss fött barn så jag hoppade över erbjudandet. Satan!

Min favoritträning är spinning men jag har hört att man inte ska cykla det första året efter barnafödande men det måste ju vara struntprat. Om man ska lyssna på allt som sägs så kan man ju snart sluta att leva!

Nä jag får väl fortsätta med mina promenader och börja springa lite smått igen dessutom är det ju gratis 🙂 och snart är sommaren här och då vill jag inte vara inomhus och träna.

 image401image400image403

Bilder från Toppform

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.