Jobb och slit

Nu är papperna inlämnade om att jag ska jobba junimånad och G ska vara pappaledig. Känns väl sådär för min del men det är ju kul att G vill vara hemma med Isabella så det är klart han ska få vara det när han vill. Det är ju långt ifrån alla pappor som är hemma med sina barn och jag tror att det är jätte viktigt att dom faktiskt är det, både för barn och för pappan. Jag ska heller inte klaga för det är nog den bästa månaden att gå in och jobba för det är ju nationaldagen och midsommar samt att jag ska vara ledig då min kusin tar studenten så sammanlagt tror jag att det blev 17 dagar att jobba totalt på hela månaden 🙂

Dagen har varit full av vardagssysslor men nu är det gjort och vi kan nu ta helg, härligt. Och finns det något skönare än att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng och sedan få ligga och dra sig lite längre på morgonen? Mmm härligt!

Imorgon blir det babysim som vanligt, kvällen är inte spikad ännu men på söndag kommer min mamma upp. Hon ville göra något så vi tänkte kanske åka och gå en långpromenad på Djurgården eller någon annanstans om vädret tillåter.

Nu blir det fredagsmys, G jobbar i kväll men jag får inte klaga för han är ju faktiskt ledig denna helg också, andra på raken och en tredje ska det bli 🙂

Trevlig helg!

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.