Morgondagens program

Imorgon ska jag och Isabella upp "tidigt", vi ska hämta Fredrik kl 10 för att åka till hans före detta och min nuvarande arbetsplats och hälsa på kollegorna. Det ska bli kul att träffa alla igen, snacka lite "skit" och luncha.
På kvällen ska jag och G försöka att bara myspysa, äta gott och titta på film, det hela beror ju på om vår söta lilla prinsessa tillåter oss det.
G ska inte jobba på fyra helger nu vilket är helt otroligt underbart och har inte hänt så länge vi har känt varandra. Så nu kan jag återigen känna av känslan -Äntligen fredag! Han kommer ju dock att jobba sent några fredagar men men…Underbart att kunna planera och leva lite som "normala" människor.

Nä nu ska jag krypa till kojs och ladda inför en ny härlig vecka. Natti natti sovsigottsi!

351680-345

Tjorven har somnat i sin korg

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.