Slarver

Jag kan vara en riktig slarver ibland och den här gången var det min mössa som försvann i samband med den lägenhetsvisning som jag var på i torsdags. Så imorse åkte jag och Tjorven dit och tog morgonrundan där istället för att kolla om vi såg min kära mössa. Och där på en stolpe hade en vänlig själ hängt upp min älskade och saknade mössa. Jag har tidigare bloggat om min favoritmössa och det kändes mycket hemskt när jag upptäckte att den var borta. Men jag har haft mycket tur med att få tillbaka mina borttappade saker tex i våras glömde jag väl min mobil minst 2ggr på olika affärer, jag har nämligen en förmåga att ha mobilen i handen och när jag ska dra kortet i kassan så lägger jag mobilen bredvid dosan. Men båda gångerna har någon ringt och sagt att jag kan komma och hämta mobilen, så det finns faktiskt vänliga människor också.

Idag blir det en lugn dag, funderar på att packa in barn och hund i bilen och åka bort till Vinterviken och ta en promenad när Isabella ska sova nästa gång. Tjorven går nämligen 700 gånger bättre på andra platser än hemma. Men det var inget mysigt väder idag så det får nog bli en annan dag, vi får se jag är lite trött efter den intensiva dagen igår. Igår var vi nämligen hela dagen på mitt jobb och hälsade på alla, vilket var jätte kul. På kvällen skulle jag och G äta gott, dricka bubbel och se på film men det blev lite ändrade planer då jag inte hittade några färska räkor och de räkor som jag köpte i lösvikt var frysta och hann inte tina i tid. Så vi köpte hem pizza och ska äta räkor och dricka bubbel i kväll istället när G kommer hem från jobbet.

 

Mössan som kom hem igen

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.