Sömnlös

Usch jag kan inte sova, har legat vaken sedan klockan 6, har alldeles för mycket som snurrar i huvudet just nu. Vi var ju igår och tittade på en "lokal" till dopet samt vårt födelsedagsfirande. Allt är perfekt förutom att vi inte kommer att få plats. Det är ju kul att vi har många att bjuda för det hade ju kännts riktigt tråkigt om det vore tvärtom dvs att man hade fått skrapa ihop vänner och bekanta för att ha några att bjuda. Vi har sållat och sållat men dom som nu står på listan vill vi ska komma och dela denna dag med oss och jag vägrar att vara i en kyrka. Jag har sträckt mig så långt till att ha ett dop överhuvudtaget med präst fast på annan plats än i kyrkan. Jag skulle kunna ha en namnscermoni istället. Men det hjälper inte just nu för det är lika många på listan och varken jag eller G vill fira utan våra närmaste släkt och vänner. Vad gör man?  Åhhhh jag vill verkligen vara där! nåja jag ska grotta runt i detta problem hela denna dag och sen får jag nog käka lite piller för magkatarren, stackars magen klarar inte av dessa problem.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.