Fredag igen

Jaha då var det fredag igen…tiden går så otroligt fort tycker jag. Fredagar brukar ju betyda städning och hemmafix här hemma men idag har det inte blivit mycket av något. Isabella började prata på sitt lilla språk och skratta klockan halv åtta imorse så det var bara att slå upp sina blå och stiga upp. (men jag sov middag med henne på förmiddagen så nu e jag pigg) Jag och G tittade på en film igår kväll så det blev rätt sent och det kändes imorse kan jag tala om men det var det värt att få mysa bara han och jag för en gångs skull. Vi såg "Kärlek på menyn"(tror jag den svenska titeln var) den var helt okej men jag grät som vanligt. Efter att jag blev gravid och fått Isabella så sprutar tårarna så fort det blir det minsta lilla sorgligt. Helgen blir lugn då G jobbar både lördag och söndag men jag får absolut inte klaga för han har varit ledig fyra helger i rad och efter denna jobbarhelg är han ledig tre på raken.

351680-459

 

Nu ska vi ut i solskenet igen efter lite bus

Ha en bra fredag!

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.