Shopping

Igår kväll var Natalie och jag på vipkväll på Topshop, det var väl sisådär. Vi gav Skärholmens Centrum en chans och jag måste säga att det är fräscht och det har kommit en hel del bra affärer men skärholmen kommer nog alltid få ha sin stämpel. Personalen på Topshop var under all kritik, musiken var för hög och det tog alldeles för lång tid att köa både till provhytten och till kassan. Men denna fina topp, se bild nedan, fick följa med hem och jag är nöjd för den kan användas både som top och som klänning. Kvällen slutade med att jag blev inlåst i garaget när jag skulle hämta kryckorna från bilen till stackars Natalie. En väktare kom och släppte in mig så Natalie kunde få sina kryckor men sen fick vi gå runt hela köpcentret för att komma ut igen och allt var bara struligt.

Här hemma var G själv med tjejerna och det verkar ha gått bra, Isabella sov sött när jag kom hem och en liten del av mig ville bara ta upp henne. Rackarns vad man saknade den lilla skruttan, men jag fick nöja mig med att sticka ner huvudet och lyssna på dom små söta andetagen och det var inte fy skam det heller.

351680-458
En ganska dålig bild men den har knappar formade som hjärtan.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.