6 månaderskontroll

Idag vaknade jag med "bara" 38 graders feber så det fick bli några alvedon och bara köra på som vanligt igen. G gick till jobbet och det mest ansträngande som jag har gjort idag var att åka till BVC med Isabella på 6 månaderskontroll. Hon gick igenom utan anmärkning 🙂 inget fel på min lilla tös. Hon klarade av det som barn i den åldern ska kunna som tex vända sig från rygg till mage och tvärtom, flytta en leksak mellan händerna och "prata" med två stavelser.

Vår lilla prinsessa väger nu 7430 gram och är 63 cm lång.

Isabella har nu kommit på ett nytt ljud som hon gör hela tiden. Det är ett litet pruttlud med munnen, hon är så söt.

Ikväll har vi varit nere i lekparken och gungat, Isabella gillar verkligen att gunga precis som jag.

Imorgon kommer Isabellas mormor för att vara barn- och hundvakt så att jag och G kan baka, dekorera och fixa det sista inför kalaset på torsdag. Det är tur att man har en mamma som kan ta ledigt för att komma och hjälpa till.

351680-694

Isabella berättar någonting mycket viktigt för Tjorven

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.