Sjuk :(

Vaknade imorse med över 40 graders feber och var inte människa. G gick upp med Isabella och är idag hemma från jobbet och jag är sjukanmäld. Jag hatar verkligen försäkringskassan, ingenting fungerade imorse med våra bankid och när man ringde så blev vi antingen bortkopplade efter en tids väntande i den 40 minuters långa kön eller så fanns inte rätt kategori för det är speciellt när barnet är under 6 månader. Efter ca 2 timmar så var allt fixat och det är precis vad man behöver när man har hög feber! Jag var nära på att ge upp flera gånger men G skulle jobba långpass idag och när jag inte slänger i mig två alvedon och säger att jag kan köra på ändå så är jag sjuk. Nästa gång kanske allt fungerar eller jag hoppas ju på att det inte blir någon nästa gång såklart. Jag blir inte ofta jätte sjuk med hög feber, senast med lite feber var vid nyår då jag åkte på dubbelsidig öroninflammation men innan dess är det flera år sedan.
Jag har inte tid att vara sjuk nu, vårt kalas är på torsdag och det är massor att fixa innan. G och Isabella är inne i stan nu och gör lite ärenden som jag skulle ha gjort idag iallafall, skönt!
Imorgon ska Isabella på sin 6 månaderskontroll och jag hoppas verkligen att jag kan följa med. Imorgon skulle jag egentligen dekorera på slottet som vi ska ha kalaset på men det inser jag inte kommer att fungera.
Jag hoppas att jag inte smittade Sara igår, fast jag var ju bara hes igår och idag är rösten tillbaka men har då feber istället, skumt!
Nåja nu blir det väl sängen igen…
Hoppas att ni får en bättre start på veckan!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.