Måndagsnöje

Idag har jag och Isabella varit en sväng på stan och handlat lite inför vårt kalas i maj, Isabellas namngivningscermoni mitt 25 års firande samt G som också fyller år. (För er som inte vet så fyller otroligt nog jag och G på samma dag, 3 maj)

Jag hittade en klänning och matchande slips åt G sen fick även ett par beiga chinos följa med hem också. Dom kommer nog att användas flitigt nu under våren.

Eftermiddagen idag har varit full av skratt och bus, Isabella tycker att Tjorven är jätte rolig. Ibland behöver Tjorven bara gå förbi så gapskrattar hon, har ingen aning om vad det är som är så kul men det är ju bra att hon är lättroad. Fast det som Isabella tycker är roligast är när jag eller G busar med Tjorven och då vrider sig Isabella av skratt.  

Nu ska jag laga lite middag och snart är det grötdags för prinsessan. Sedan ska jag planera lite inför kalaset, det är så mycket kul att tänka på som blommor, ljus, servetter, tal mm. Vi får se om huvudet orkar bara annars blir det en lugn kväll, G jobbar tyvärr ikväll. Imorgon är G ledig och då kommer min mamma på eftermiddagen och hälsar på lite, det ska bli mysigt.

                        351680-574
                                         Isabella leker lite för sig själv


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.