Vårstädning

Igår kom Jennie hit och vi åt tacos, kollade på Så ska det låta och hade en riktigt mysig tjejkväll. I morse gick vi upp tidigt och satte igång med storstädning här hemma, det är ju mycket roligare när man gör det tillsammans. Jennie tvättade alla mina fönster och jag är typ hur glad som helst för det för att tvätta fönster är bland det värsta jag vet. Jennie hör till de få människor som verkligen älskar att städa. Vi har även hunnit med härliga promenader i sköna vårvädret. Nu är vi helt slut och nu tar vi kväll. Jag ska laga lite middag till oss, G kommer hem från jobbet nu snart och då blir det familjemys.

Imorgon ska vi på dop så jag ska lägga fram lite kalaskläder åt oss så vi är redo imorgon.

 

                    image573

                                              Vår glada prinsessa

 


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.