Balkongvistelse

Dagen har jag mest spenderat på vår balkong, helt underbart! G tog Isabella och Tjorven på en runda så jag satt helt själv med min Elle och en bok och det enda som hördes var fågelkvitter.
På eftermiddagen åt vi mellis på balkongen fast det var fortfarande för mycket sol så Isabella satt i sin stol i dörröppningen men hon verkade väldigt nöjd ändå. Det är så skönt att bara få vara ibland, det är nämligen något som jag aldrig tidigare gjort i mitt liv. Jag blir lätt rastlös och vill att det hela tiden ska hända en massa saker men nu sedan jag blev mammaledig känns det helt underbart att bara ta dagen som den kommer…
Just nu känns det oxå som en ganska bra idé för min del att ta det lugnt då min dumma magkatarr kom tillbaka efter stressen förra veckan. Men jag får skylla mig själv det är självförvållat och har man en gång fått kronisk magkatarr/början på magsår så behövs det nästan ingenting för att det ska komma tillbaka. That´s life!
Ikväll ska vi nog ta en sväng ner till lekparken.
Hoppas att ni har haft en lika underbar dag som vi och att kvällen oxå blir bra!

Här ute har jag spenderat mycket tid av dagen
Det börjar bli dags att fixa här ute på balkongen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.