Härlig fredag

Isabella har nu kommit på att om man gör pruttljudet med munnen samtidigt som skeden med mat kommer till munnen så sprutar maten åt alla håll. Jätte skoj! Jag har en annnan åsikt efter 10 gånger, dom tre första var gulliga…Hi Hi!
Idag är det bland annat fix här hemma som gäller och tvättning fast tvätten sköter ju G så det lägger jag mig inte i.

I kväll ska jag och Isabella ut och slira, ha ha! Nä vi ska in till stan och möta upp mina kollegor. Det är avtackning av en kollega som tyvärr har slutat hos oss så vi ska ses på en uteservering på Söder och äta lite och så. G kunde inte byta pass på jobbet så Isabella får hänga med, vi kan ju träffa dom en liten stund iallafall. Jag känner ändå inte för att ut och tokfesta så det är lugnt.

Idag var sista dagen som vi var tvugna att tänka på parkeringen vilket är super skönt. Vi har nämligen datumparkering här ute mellan nov och maj och då får vi inte stå på fredagar. Tänk vad lite kan göra en super glad 🙂


Trevlig helg!


  

  

                            Isabella leker för fullt här på morgonen

            

          

   

  Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.