Härligt, Härligt

Ikväll har jag haft det riktigt härligt. Isabella somnade tidigt i sin säng så då gäller det att passa på att ha lite Anna-tid. Jag lade mig ett skumbad vilket jag inte har gjort så länge Isabella tittat ut i världen, jag minns faktiskt inte när jag senast tog ett bad. Var det dagarna innan Isabella kom? eller har jag inte badat alls i denna lägenhet? Hm…sak samma det var helt enkelt läääänge sedan som jag tog ett bad och härligt var det. Benen är rakade, naglarna är målade, tänderna borstade och munen urgurglad med Listerine, morgondagens klänning är framtagen och nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng och när som helst kommer G hem från jobbet. Kan det bli bättre? Nu är jag redo för min skönhetssömn 🙂
God natt!


Nymålat!

                                           


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.