Nya framsteg

Idag har Isabella kommit på det här med att resa sig från golvet. Hon sträcker upp händerna och sedan tar hon tag i mina händer och försöker att ställa sig upp, självklart så får man hjälpa till lite litegrann sedan sätter hon sig ner och gör om samma sak igen. Så det är väl ungefär det vi har gjort idag hi hi för när dom små liven kommer på något så ska man ju göra det miljoner gånger om 🙂 Hon ville tom resa sig upp och ner i badbaljan. Hon är så duktig min lilla prinsessa.
Det var svårt att fånga på bild eftersom jag är själv idag men en bild på henne stående fick jag.

Annars har vi idag uträttat lite ärenden som att handla en ny säck med mat åt Tjorven, tagit en sväng på Babyland och på Ikea.  Det måste vara första gången i världshistorien som jag går ut från Ikea utan att handla någonting, inte ens en liten liten pryl kom med, otroligt! Det jag skulle ha fanns inte i rätt färg tyvärr. Eftermiddagen spenderade vi ute på en filt i det härliga vädret. Jag vill verkligen vara ute och njuta av det fina vädret nu för nästa vecka och tre veckor till kommer jag ju att spendera inne på jobbet 🙁

Imorgon ska vi till Stor Vreta utanför Uppsala på Gs kusinbarns namncermoni, G jobbar tyvärr så jag och Isabella får åka själva eller vi åker ju med Gs familj. Tjorven ska få vara med min kompis Fredrik imorgon så hon längtar nog 🙂 han hör nämligen till en av hennes favoriter.
Hoppas att ni får en bra helg!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.