Helgen

Har inte kunnat uppdatera så bra här då det är så fint väder och man bara vill vara ute och njuta…Min bärbara dator har sagt god natt så det är bara den stationära här hemma som gäller numera.

 


Härligt att få vara ute!

Fredagskvällen var kanon, jag och Isabella mötte upp mina kollegor på söder och vi satt på en uteservering och mös hela kvällen. Vi blev 13 stycken tror jag och det var kul att så många kunde komma. Isabella tyckte att det var spännande att få vara med och få äta sin välling på tunnelbanan hem var något nytt.

 


Påväg hem på söders gator i kvällssolen

 

Igår köade vi ner med alla andra stockholmare som skulle ut till landet. Jag Isabella och Tjorven åkte hem till min mamma och åt lunch. Efter lunchen åkte vi och handlade blommor, jord, en tomatplanta och några kryddväxter till balkongen. På eftermiddagen serverade gammelmormor fika på sin uteplats i sin nya lägenhet. Det var första gången som jag såg hur hon hade det i sin nya lägenhet och det var mysigt och jag tror att hon kommer att trivas där. G jobbar tyvärr denna helg och var lite sur över att behöva vara inne när solen skinner utanför så innan vi åkte hem svängde jag in hos min moster och plockade lite rabarber. Vi for hem och fixade en överaskningspicknick åt honom.  Jag slängde ihop en god laxsallad och en smarrig rabarberpaj till efterrätt och G verkade väldigt nöjd med att få komma ut efter jobbet.

 

 

Men mamma man kan ju inte ha blommig hatt till råttklänningenSå ja mycket bättre 🙂

Idag har jag en fruktansvärd huvudvärk, jag tror att det har med min pollenallergi att göra, så det har inte blivit mycket gjort. Jag har planterat det jag köpte igår så nu börjar vår balkong se lite mysigare ut och sedan har vi även gått på vår dagliga runda och självklart lekt en massa. Isabella har blivit snorig men jag tror att det är för att hon har fler tänder på gång, just nu ligger hon och vilar skönt inne i sovrummet och jag funderar starkt på att krypa ner jag med. 🙂


Dagens planteringar

Hoppas att ni har haft en lika mysig helg!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.