Nya sovrutiner

Isabella har börjat att sova lite annorlunda än förr, vilket är både till det bättre och till det sämre.

Hon somnar efter vällingen och sover som en stock i ca 20-30 min det vill säga fram till ungefär kl 20.00. Sedan så är hon vaken till 22.00 och sover faktiskt hela natten efter det vilket är kanon bra. Men…. ja det kommer faktiskt ett men här för den stunden mellan 20.00 och 22.00 är ju min alldeles egna Anna-stund! Jag vet man är aldrig nöjd… 🙂 Fast jag tror att det är bättre utan Anna-stunder och att jag får sova hela nätter om jag ska vara ärlig.

Isabella är oxå fruktansvärt mammig, definitivt efter att hon har vaknat vid 20.00. Då går det inte med någon annan än mig, det är helt sjukt. Hon måste gå igenom någon speciell fas just nu för det går verkligen inte med någon annan än mig, vi har verkligen försökt.  Hoppas att det försvinner snart för det är ju jobbigt för alla, G blir ju förtvivlad över att han bara duger på dagarna för då är det inga som helst problem.


Mammas prinsessa sover på mammas arm

Kram å Hej

Ps.  Eftersom jag har kunnat skriva detta inlägg så har hon inte vaknat efter vällingen ikväll….fortsättning följer!

Leave a comment

Your email address will not be published.