Tillbaka igen…

Nu har jag lite tid över…det har varit fullt upp så jag har inte hunnit uppdatera här.

I lördags städade jag och moster hela dagen och min mamma kom och hämtade Isabella och Tjorven och tog hand om dom hela dagen. Isabella, Tjorven och mamma verkade väldigt nöjda men jag och moster var väl sisådär nöjda med vårt resultat men nu är det städat och nycklarna är lämnade….

Igår var vi och köpte en juicepress så idag började mitt nya nyttiga liv….ja ni som känner mig vet hur länge det varar 🙂

Min nya juicepress som är riktigt bra

 

På kvällen var vi ute hos en kollega i Björknäs och grillade, riktigt gott och riktigt roligt var det! Det var första grillningen för mig i år.

I dag har vi varit in till stan en sväng och jag hittade äntligen mina efterlängtade gummistövlar, yes!

Äntligen fanns mina gummistövlar från Viking i stl 38

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.