Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma igen efter en helg nere på landet. I fredags var vi i Nyköping och tittade på när min kusin sprang ut och åkte på flaket, det var super kul! På kvällen var det studentfirande hemma hos moster med en massa god mat och en massa trevliga människor.
I lördags åt vi lunch hos gammelmormor och tog sedan med henne på en liten sväng på Trosa marknad, det var mest en massa skit som alltid på marknader. På kvällen hejade vi på Sverige som alla andra men det gick ju som det gick….
Idag har vi ätit lunch hos min moster och sedan åkte vi och firade Isabellas farmor som fyllde år idag. Vi fick en jättegod gräddtårta med jordgubbar 🙂
Vädret har varit lite varierande i helgen, molnigt, kallt, sol, varmt, kallt och lite lite regn. Isabella kunde inte inviga sin nya swimmingpool i helgen men sommaren är väl inte slut än…..hoppas jag!
Nu är det bums i säng för imorgon måste jag gå upp lite tidigare för jag måste åka kommunalt…bilen mår inte så bra just nu, hål i skarven på avgassysytemet..det hörs när vi kommer om man säger så 🙂 Vi får boka en tid hos farbror bildoktorn under veckan. Det är kul med bilar, nästan jämt!

Bilder från helgen

 Isabella sitter och väntar på restaurangen att hennes
moster och kusiner ska komma och äta lunch med oss


Min kusin på flaket, åhh jag minns själv
hur kul det var att ta studenten Yippie!Isabella sitter redo för en promenad


Tjorven gillar att vara på landet

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.