Cykeltur

Idag blev det en oplanerad cykeltur hem från jobbet. Jag kom över en cykel billigt idag men var tvungen att ta hem den då den saknade lås mm. Det är precis en sån som jag velat ha så jag blev så glad 🙂 Eftersom bilen är trasig så var det bara att hoppa upp på hojjen och hojja hem.
Nu är jag helt slut efter turen som råkade bli lite längre än planerat då jag tog fel cykelväg vid Hammarby sjöstad och hanmnade in mot city. Så det blev via Mariatorget istället för via Årsta hem, phu! vilket blev kanske lite väl långt. Från soffpotatis i ett år till en ordentlig cykeltur på en gång, men det blev ju gratis motion. Jag är inte helt obekant med cyklar, men det var bra längesedan som jag cyklade eftersom min cykel blev stulen för några år sedan och det var första gången som jag cyklade inne i stan, tidigare har jag cyklat tjejvättern, hemma på landet och en gång till Göteborg. Ja ni läste rätt, jag förlorade ett vad och cyklade ensam över 50 mil, det tog mig tre dagar och jag är fortfarande stolt 🙂

Här utanför står nu min nya röda skönhet i cykelstället

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.