1 vecka till

I en vecka till har vi semester sedan är det dags att gå tillbaka till vardagen igen. Då blir det åter till en massa måsten, rutiner, nyttig mat och G ska gå och jobba. Men nu är det 1 vecka kvar med härliga laterier, utflykter och en massa smaskig skräpmat 🙂 me loves!
I morse fick jag en liten skön sovmorgon och sedan började jag dagen med en härlig fast svettig promenad, en perfekt start på dagen. Sedan har vi varit iväg och köpt några födelsedagspresenter, trodde inte att vår prinsessa skulle vara så glad över att få åka bil igen efter så mycket bilåkande förra veckan men hon verkade väldigt nöjd.
Nu är G och spelar fotboll med grabbarna och jag tänkte städa lite här hemma. Imorgon ska vi gå på Skansen med några vänner, det ska bli skoj.
Ha en fortsatt härlig söndag!


Isabella i bilen påväg hem från Skåne i torsdags

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.