Toppenlördag

Det blev toppenväder idag vilket vi inte trodde när vi såg alla mörka moln men det var inte för än nu på kvällen som regnet kom. Vi tog en solig och svettig promenad till Streets marknad och sedan på hemvägen tittade vi in på Parvel (se tidigare inlägg) och tog en fika på Café Svallertorget. Isabella tyckte att det var superkul att banka med handflatorna på bordet så att det ekade i hela caféet vilket inte hennes kära föräldrar och andra kaffetörstiga uppskattade lika mycket 🙂 Vi valde att sätta oss inne för att solen gassade så på uteserveringen, tänk va knäpp man är ibland 🙂 Vi skulle ju kunna skylla på att det var alla getingarnas fel…
Nu efter en jätte god middag ska vi mysa hela familjen, just nu leker Isabella och G här på golvet för fullt. G sitter och säger pappa för att Isabella har börjat att säga paa så han hoppas på att hon ska lära sig att säga pappa snart.
Hoppas ni oxå har haft en toppenlördag!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.