Äntligen fredag!

Ja idag är det faktiskt äntligen fredag även här hemma för G är ledig i helgen plus måndag och tisdag 🙂 Visserligen jobbar han ikväll men det kan vi ta ju med att vi får 4 dagar tillsammans sen hi hi!
På förmiddagen var Isabella och jag iväg för att handla mat och regnkläder till Isabella. Man har inte så stor valmöjlighet när man vill ha regnställ i stl 80 kan jag tala om, man ska tydligen ha minst 86 i storlek om man ska vara ute och gå i regnet. Lindex hade ett fleecefodrat i 80 men då endast i rosa och jag ville ha ett rött. Vi kom inte hem med något regnställ för jag blev bara irriterad på utbudet och personalen, dessutom hade inte Po.P fått in allt sortiment än så som gummistövlar och mössan vi skulle köpa. Men nu är däremot vårt kylskåp fullt iallafall och det är ju väldigt bra.
Nu har jag en fruktansvärd huvudvärk så jag ska passa på att vila lite medans G tar ut Isabella och Tjorven på en promenad.
På återseende och hoppas ni får en trevlig helg!


Isabella tycker att det är roligt att åka kundvagn

Det finns mycket roligt att titta på ute på parkeringen
när mamma packar in kassarna i bilen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.