Busig & myspysig fredagskväll

Igår kväll hade min lilla prinsessa lite svårt att sova. Hon tyckte hellre att vi skulle dansa i soffan och framför tv:n, leka tafatt, ta fram alla leksakerna osv. Hon var absolut inte ett litet busfrö 🙂 absolut inte övertrött, nejdå He he! Men så till slut så somnade hon när vi kröp ner i sängen vid 22 tiden. Själv hade jag tänkt att sitta och läsa mina två favorittidningar (Elle & Mama) som väntar på mig men det var så mysigt att ligga där i sängen med Isabella tätt intill på armen och Tjorven tätt intill vid benen så jag somnade jag också trots att jag sovit en timmes vila på eftermiddagen.
Snart ska vi iväg och möta upp Isabellas mormor för att göra ett nytt försök att inhandla regnkläder till Isabella.
Hoppas ni får en rolig lördag allesammans!
Här är lite bilder från den busiga kvällen igår:


Nu kommer jag och tar dig!!

Dans i soffan

Dans vid tv:n


Lite lugnare takter..En busig Isabella

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.