Måndag

Idag har det varit full rulle hela dagen känns det som, jag har iallafaall inte haft möjlighet att blogga något alls 🙂 På förmiddagen ringde jag en massa viktiga samtal.  "Det är många som ringer just nu men du är placerad i kö…" "Personen på anknytning…är ute och återkommer.." "Du har plats 269 i kön" Så lät det hos oss i förmiddags 🙂 Sedan efter lunchen tog jag och Isabella en promenad bort till vår leksaksaffär Parvel för att se om vårt kalaståg kommit efter att vi reklamerade det. Det hade det och dessutom så träffade vi Sofi och Elis där vilket var mycket roligt. Vi hade nämligen tänkt att ringa dom idag för att hitta på något men vi hade inga förslag och klockan kändes för mycket och trot eller ej så hade dom tänkt samma sak så det var extra kul att stöta på dom sådär 🙂 Vi gick och åt god kinamat till lunch och shoppade lite. Både Elis och Isabella fick varsina nya jätte söta byxor. Jennie ringde för att hon slutat tidigare från skolan idag och kom förbi på middag och hon bakade sin superdupergoda kladdkaka till dessert. Gissa om G var glad när han kom hem från jobbet!
Imorgon är G ledig och min mamma kommer upp. Tjorven ska på återbesök för ögat och jag ska på ett läkarbesök men annars får vi se vad vi hittar på för skoj 🙂


Isabella hittade en leksakshörna i affären

Isabella kommer bärandes på byggklosspåsen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.