Tisdag

I morse chockade Isabella med att vakna 7.55 vilket inte har hänt på länge, visserligen var hon vaken en stund i natt pga magknip men det brukar liksom inte spela någon roll, hon brukar vakna samma tidiga tid ändå 🙂 Idag var G ledig och mamma kom upp till oss på besök. Jag och G kunde åka tillsammans med Tjorven på hennes återbesök i förmiddags hos djursjukhuset. Efter lunchen åkte vi in till stan tanken var att vi först skulle vara en liten stund på "rum för barn" så att Isabella kunde leka lite men dom hade tyvärr stängt för planering. Vi gick i affärer, fikade och fick även lite ärenden uträttade som saker till Isabellas 1 årskalas mm så det var nice. Det har varit en rolig dag och just nu kom precis Isabella och G upp ur badet efter en massa bus och plask. Nu är det välling och sovtime.
Hoppas ni har haft en bra tisdag!

Wow!!! Vad mycket leksaker 🙂 Isabella vill känna och klämma på allt inne på BR

Det är mycket spring i dom små benen. Här springer Isabella runt 
på Waynes coffe inne på Lagerhouse efter mellis.

En sådan här skulle man ha….fast kanske i rosa 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.