BVC-besök

Idag var det dags för vaccinering så idag har Isabella fått en spruta i vadera benet och hon var jätte duktig. Vi har inte spräckt 10 kilos gränsen än, hon väger 9210 och är 71 cm lång. Idag fick vi träffa vår nya bvc-sköterska och hon var verkligen toppen gärna om man jämför med vår förra bvc-tant….
Isabella lekte och röjde runt både i väntrummet och inne på rummet. Isabellas kusin Axel får nog se upp med sina bilar på lördag när vi kommer för idag var det bilarna som gällde på bvc 🙂
Ikväll blir det nog nattsudd…Isabella råkade nämligen somna vid 16.30 när vi gick hem från vår date med Sofi och Elis. Jag sprang nästan hem så att hon inte skulle hinna sova så länge men väl hemma var hon verkligen svår väckt så vi får väl se när vi slår igen dom små blå ikväll 🙂
Hoppas ni får en härlig torsdagskväll allesammans!Bilder från BVC idag

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.