God morgon fredag!!!

Så var det fredag och helg igen 🙂 Idag ska jag in till stan och äta lunch med min moster, Isabella ska vara hemma med sin pappa så det blir en lugn lunch för min del för en gångs skull, hi hi! Sedan blir det städ och fix här hemma som gäller.
Imorgon ska vi åka till Linköping på kalas, det är Isabellas kusin Alva som fyllt 2 år nyligen. Kul för Isabella att få leka med sina kusiner och kul att få se hur mycket min systers mage har växt sedan sist. Inne i magen ligger nämligen mitt tredje systerbarn och kuckelurar för att sedan titta ut i februari, spännande!!
Nu ska vi göra oss i ordning, hoppas ni får en härlig fredag och helg!


Isabella har tagit guld på morgonen, undrar om det var i en springtävling… 🙂


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *