En mycket seg & knasig torsdag

I morse vaknade Isabella klockan 5.55 och det var bara att stiga upp. Men idag kände min kropp inte alls för att kliva upp då så när G vaknade strax efter 7 så kröp jag ner i sängen igen och Isabella hjälpte sin pappa att fixa i ordning sig inför jobbet. När G åkte till jobbet vid kvart över 8 så kom Isabella och mös med mig och Tjorven och sedan råkade vi somna och vi vaknade inte förrän vid 10.20!!!! Allt blev ju bara knas med rutiner och allt och jag känner mig bara seg istället 🙂 Idag har jag jätte mycket att fixa och ordna med inför helgen men min hjärna orkar inte tänka idag så vi får se hur det blir….Kanske får jag lite mer energi och ork när G kommer hem från jobbet ikväll. Vi tog en sväng ner till lekparken förrut vilket var mycket uppskattat som vanligt av oss alla tre, hi hi! Isabella envisades dock med att stoppa ekollon i munnen hela tiden, busunge! Både Tjorven och Isabella älskar alla löv som ligger på marken. Just nu sover lilla prinsessan sött på sin kudde och jag ska försöka att ta tag i lite fix här hemma 🙂
Det är jättefint väder här ute i dag men det är lite kallt.
Hoppas ni har en piggare torsdag!


Påväg ner till lekparken                                Isabella gungar

Löv är roliga 🙂

Isabella kör med nallephubilen. Kliva av bilen kan hon själv men inte sätta sig på den ännu


Isabella läser en saga för mig


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.