Muffinsbak

Idag har jag bakat 67 stycken hallonmuffins till Isabellas kalas på söndag. Dom blev superdupergoda kan jag tala om 🙂 Egentligen hade jag ju velat bakat dom dagen innan eller helst samma dag med vi har fullt upp på lördag så det får bli frysen och upptining tyvärr…Isabella var med en stund och ville hjälpa till att baka men sedan fick hon följa med sin pappa till Stockholmsmässan på Eget företag 2008. Hon ska tillbaka till Stockholmsmässan nästa fredag igen för då ska vi gå på Underbara barn-mässan. Isabella blir en flitig mässbesökare ha ha!
Jag har precis färgat mitt hår och ska snart sätta mig och läsa lite favoritbloggar 🙂
Imorgon fortsätter jag med förberedelserna inför kalaset.
Hoppas ni hade en bra onsdag!


Isabella håller koll på muffinsarna i ugnen


Några av mina hallonmuffinsar på svalning. Sedan ska jag bara ha på lite cream cheese frostning i olika
färger (lila,osa & vitt)
och strössel på toppen. Men det sätts på muffinsarna på söndag innan dukningen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.