En söndag med sol och motion

Ja idag har jag fått motion efter att ha hjälp min kära moder med att flytta alla kartonger, trädgårdssaker och mycket mycket annat som ett förråd kan innehålla till ett temporärt förråd. Hennes förråd ska nämligen rivas och byggas upp och bli ett nytt fräscht förråd. Det temporära förrådet stod en ganska bra bit bort och för att ta sig dit var man tvungen att ta sig upp för en backe och sedan genom en lervälling..men vad gjorde det när det var så härligt solsken utomhus? Riktigt fint och varmt väder idag! Hoppas ni hade lika fint! Gammelmormor kom förbi med bullar och sockerkaka så det gick verkligen inte någon nöd på oss ha ha! Så medan vi flyttade saker så lekte Isabella med sin gammelmormor. När allt var klart bjöd mamma oss på god middag innan vi köade hem till stan igen. En alldeles bra söndag med andra ord 🙂
Nu har vi tänt lite ljus här hemma och nu ska G och jag mysa med film och något söndagsgott 🙂 (Ja jag har gett upp mitt mål att vara i form till Isabellas 1 årsdag…det är väl bättre att det finns lite mer Anna att älska hi hi!!)
Hoppas ni får en mysig söndagskväll allesammans!


Isabella hittade majskrokspåsen som vi fick med oss hem från
mormor, mums!
Men hon satt fint i soffan och åt sin majskrok

 
Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.