Huvudbry

Imorse tog jag en skön promenad till Liljeholmen jag hade nämligen tid för att fixa nya p-piller för här ska inga fler barn bli gjorda på ett tag 🙂 Fast ska staten få bestämma så måste jag ju bli gravid innan 27 juli eftersom jag inte har tänkt att jobba 100% eller vänta ett antal år innan Isabella får ett syskon. (Om man ska tänka utifrån ekonomin alltså…) Det känns väldigt tomt att gå själv utan barnvagnen, man vet liksom inte riktigt var man ska händerna längre..men som tur är så har jag ju min nya fina väska att hålla i handen 🙂 Hur som helst så fick min gynokolog en väldigt huvudbry, visserligen var jag första patienten och det var tidigt på förmiddagen men hon fick inte ihop det med att jag varit hos henne i slutet av januari -07 och fått en ny årsförbrukning p-piller men sedan fött barn i slutet av oktober -07. Stackars människa hennes hjärna gick verkligen högvarv ett tag där med snurr om 2007 och 2008, en årsförbrukning, ett barn på snart 1 år osv..men efter min enkla förklaring så var hon på banan igen ha ha!
Mitt egna lilla huvudbry idag blev att jag undrar hur jag egentligen klarar av att fixa ihop dagar tillsammans med Isabella & Tjorven, med hushållsarbete, rutiner och aktiviteter när inte min kära sambo G klarar av att få ihop det och nu snackar vi en förmiddag! Det är klart han klarar det på sitt lilla sätt men dygnet har bara 24 timmar och man kan tyvärr inte ansöka om fler ha ha!! Och senast jag kollade så är rutiner att hålla sig till vissa klockslag 🙂
Hoppas ni har en bra måndag det ska vi försöka att ha iallafall!

Isabella sitter fint i soffan efter vällingen och ser något spännande på TV:n

När hon har suttit klart i soffan vet hon precis hur hon ska ta
sig ner säkert. Hon är verkligen jätte duktig som lärt sig det.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.