Isabellas 1 årsdag

Idag var det Isabellas dag och den började med välling och paket på sängen. Sedan har Elis och Sofi varit här och ätit, fikat och lekt. Isabella fick fina presenter och Elis var snäll och hjälpte Isabella att öppna. Efter middagen kom Jennie och Jeanette och firade vår lilla prisessa så då var det fika och presentöppning igen till Isabellas stora förtjusning! Nu sover Isabella gott, som en liten prinsessa 🙂
Igår hade ju Isabella sitt stora kalas för släkt och vänner och det blev lyckat. Herregud vad mycket fina och bra presenter hon har fått, vi måste verkligen flytta till större!!! 🙂 Lovar att jag berättar mer om det och visa bilder men nu ropar G att den goda middagen är klar! Det blir ostgratinerad hummer och bubbel och det vill jag inte missa som ni kanske förstår 🙂
Hoppas ni oxå har haft en bra dag!


Frukost på sängen på ens födelsedag är en tradition i vår familj.
Men det är svårt att vakna före Isabella 🙂

Isabella öppnar sitt morgonpaket

Elis & Isabella hjälps åt att öppna paket

Elis ville oxå ha en partyhatt, visst blev han söt?

Isabella bjöd Elis på pannkakstårta


Man blir trött av allt kalasande så Isabella somnade i sin pappas famn för att orka nästa bjudning


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.