Tisdag

Idag kommer Isabellas moster och kusiner upp och ska stanna hos oss i två nätter. Det ska bli jättekul men kanske lite trångt med 3 vuxna, 3 barn och 1 hund på 52 km2 🙂 Jag ska nu möblera om lite så blir det nog bra. Imorgon ska vi gå på Junibacken tillsammans, vi lär väl inte vara själva eftersom det är lovvecka men det ska bli kul. Isabella kanske fortfarande är lite för liten, jag vet inte men eftersom hon går dit med sina två kusiner så det blir nog skoj.
Har tyvärr inga kort att bjuda på i detta inlägg för Isabella hade lagt ur laddaren från min väska när vi i helgen hälsade på min moster så min syster är snäll och tar med sig den idag. Men det känns som att det bjöds på många bilder i kalasinlägget ha ha!
Hoppas ni får en rolig tisdag!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.