Shopping

Idag har jag haft lite härlig mammalyx! Jag åkte in till stan, shoppade äntligen en väska åt mig själv och åt en jätte god lunch med min moster på Frippe. Riktigt härligt att kunna sitta lugnt och avnjuta lite mat och prata. När jag kom hem var det dags att dammsuga, bädda rent och sortera lite tvätt men å hade jag ju fått lite ny energi så det var lugnt. G jobbar hela helgen och ska sova på jobbet så honom ser vi inte förän på söndagkväll tyvärr. En annan tycker ju att han har det lite lyxigt som får sova skönt på ett hotellrum men han säger att han har svårt att sova utan oss så han kommer ev hem och sover på lördag ändå och det känns ju roligt att han saknar oss så 🙂
Imorgon ska jag, Isabella och Tjorven hämta upp mormor och gammelmormor för att åka ner på min systerdotter Alvas kalas. Det ska bli roligt och vi har precis slagit in paketen och lagt fram våra kalaskläder! Nu är det bad som gäller när grannen kommit tillbaka med tvättstugenycklarna som hon lånade precis.


Min nya fina väska

Gissa vem som knappt kan hålla fingrarna borta från paketen…

Isabella snart redo för att bada

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.