Adventsfint

Idag kom min moster och kusin upp och tog med mig på Streets julmarknad, det var ingen jublande succé i år tyckte jag men det var trevligt sällskap och vi handlade lite som vanligt 🙂 På eftermiddagen hjälpte Isabella mig att göra lite adventsfint här hemma. Stjärnan hängdes upp i fönstret, mossa lades runt ljusen, lilla änglaspelet sattes ihop och adventljusstaken fick komma upp i köksfönstret. Inga tomtar och annat juligt får komma upp förens till lucia hemma hos oss. Det är så mysigt med alla ljus!
Imorgon kommer Isabellas mormor och gammelmormor upp och hälsar på. Gammelmormor skulle ta med sitt goda dillkött till lunch och jag tänkte bjuda på glögg, pepparkakor (tyvärr inte hemmagjorda då mamma har med sig degen imorgon), och ädelost. Mums!
Hoppas ni har en bra helg!
Här är några bilder på lite av vårt adventsfina här hemma.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.