Bra start

I natt har vi sovit ganska gott, Isabella kom över till oss redan vid 1men det gjorde inte så mycket. Men det roliga var att när jag vaknade till vid 4 tyckte jag att det var lite konstigt i vår säng och det var det oxå! Isabella är ju ganska rörlig av sig när hon sover och hon hade lagt sig i mitten av sängen och Tjorven hade då sett sin chans och passat på och krypit upp och lagt sig med huvudet på Isabellas kudde!!! Snacka om att man blir lite paff när man är så sömnig och får se Tjorvens tryne istället för Isabellas!! 🙂 Rackarns hund! Det var bara att putta ner Tjorven och lägga tillbaka Isabella på sin kudde igen.
Morgonen startade bra med god frukost (vi storhandlade ju igår) och sött sällskap så här på morgonkvisten! Idag ska vi ta fram adventljustaken, stjärnan och lite andra adventsaker så vi får adventsfint här hemma. Sedan blir det väl en tur till affären för det brukar ju alltid vara en lampa eller ett ljus som behövs….
Hoppas ni får en bra lördag!


God frukost

Sött sällskap

Men sedan var det någon som snodde en av mina gurkor….

och sedan försvann även min ost …..

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *