En bra natt och en bra torsdag!

I natt har det varit en bra natt här hemma, äntligen! Isabella sov till klockan 5.15 i sin säng och kom då över till oss och sedan gick vi upp 7.15. Skönt!
Idag var tanken att vi ska gå till öppna förskolan och leka lite medans G skulle vara snäll och ta hand om det stora tvättberget. Men Isabellas näsa rinner lite och mitt som jag velade fram och tillbaka om vi skulle kunna gå eller inte så fick jag ett sms från Sofie där det stod att Elis näsa rann idag och dom skulle stanna hemma men att vi gärna kunde ses ändå. Kanon tänkte jag direkt så jag köpte med mig muffins från Muffinsfabriken och vi gick över till dom istället. Så det blev lek, trevligt sällskap och fika idag ändå 🙂 Tack!
Nu ska det vikas tvätt här hemma, jippie…. 🙂 Ska passa på medans Isabella sover för annars får man vika så många gånger hi hi!!
Hoppas ni haft en bra torsdag!


Isabella & Elis väljer ut några böcker tillsammans

Elis & Isabella läser

Isabella busar med Vilma


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.