Pass & lek

Idag åkte vi till Nacka till mina gamla kollegor och fixade ett pass åt Isabella, hon var jätte duktig och det blev en jätte söt bild i passet 🙂 Efter besöket på polisstationen åkte vi till Sickla för att byta en present som Isabella fick i dubbelupplaga på sitt 1 års kalas, tyvärr hade inte denna Brioaffär den saken i sitt sortiment så vi måste ta oss till en annan Brioaffär, suck! Vi gick över till Andys lekland och åt lunch istället och gissa om Isabella blev glad! Hon har gjort av med en massa energi idag också kan jag tala om… 🙂 Så skönt när man kan släppa henne fri att klättra, springa och leka för sig själv. Jag hade nog minst lika kul som Isabella i alla dessa rutschkanor, bollhav och klätterställningar även fast vi bara kunde vara i "småbarnshörnan" ha ha!!
Nu måste vi ta oss i kragen och köpa oss en bättre kamera för det blir så dåliga bilder i mellanåt med den vi har och jag som gillar att fotografera håller på att bli tokig! Någon som har några tips på en bra kamera?
Nu sover lilla prinsessan gott kan jag tala om!
Hoppas ni har haft en bra onsdag allesammans!


Isabella på polisstationen                                     Isabella leker för fullt på Andys lekland i Sickla


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.