Mammas söta lilla hjälpreda

Idag var vi och storhandlade på Maxi, Isabella och jag. Isabella tycker att det är roligt att sitta i kundvagnen och se vad som läggs ner i kassarna bakom henne, plocka med några varor fast bäst tycker hon det är att få en banan vid fruktdiskarna 🙂
Självklart så blev det avstämmning just idag när jag storhandlade själv så det var var bara att plocka upp och packa ner allt igen 🙂
Efter storhandlingen åkte vi till mitt förra jobb och hämtade ut Isabellas första pass och fikade med några fd kollegor. När vi kom hem hade Isabella så bråttom att hjälpa till med att plocka upp ur påsarna att hon inte hann ta av sig stövlarna först…hon är en söt liten hjälpreda min lilla tjej!! Efter lunchen påbörjade vi fredagsstädningen med att bädda rent i sängarna och Isabella hjälpte självklart till fast hon ville helst busa runt i sängen 🙂 så det blev inte så mycket städat idag…
Ikväll var det fredagsdans och det blev till Mamma mia för jisses vad jag och G skrattade när vi såg den härom kvällen, Isabella dansade loss med alla sina dansmoves och vi skrattade så vi grät. Men sen så mitt i filmen så däckade Isabella i soffan 🙂 Ikväll däckade hon inte utan sprang, dansade, slängde sig hejdlöst och tjöt av skratt!!
Trevlig helg allesammans!!


Isabella sitter i kundvagnen

Isabella hjälper till att plocka upp varorna

Isabella leker tittut med sitt täcke

Och sen så lite bus mitt i bäddningen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.