Tandläkarbesök!

Jag börjar med att be min familj och nära vänner som läser detta att sätta sig ner innan ni läser nästa mening, ni kan bli lite chokade 🙂
Idag ska jag faktiskt gå till tandläkaren på en kontroll!!! Trot eller ej, visserligen har vi ju inte sett att jag har kommit dit än ha ha!! Jag uppskattar såhär innan att jag nog faktiskt har ett hål men det kan även vara två, har nämligen haft lite ont på sistone. Vi får se, det ska bli spännande för jag var senast hos tandläkaren 2002!! Det är illa jag vet! Isabella och Tjorven ska vara hemma och busa med pappa G, så jag har ingen att hålla i handen men är man 25 så ska man väl klara av det där ändå 🙂 Usch jag gillar inte att gå till tandläkaren!
Natten har varit bra, dock har vi dom senaste kvällarna fått natta om Isabella ett antal gånger. Dom första kvällarna hade hon ont i magen och vi kunde ju då självklart inte få henne att somna om ordentligt förrän det kommit en illaluktande blöja. Igår hade hennes mage hållt sig till dom gamla vanliga rutinerna så nattningen skulle inte bli några problem men hon har ju nu kommit på efter tre nätter att vi är uppe och hon kommer uppknallandes efter att hon blivit omnattad i vår säng. Då är det bara att ta henne i handen och gå in igen och natta om henne igen och sådär har vi hållit på några kvällar nu (Vi har inte vågat flytta över henne till hennes säng efter omnattningen ifall hon ska vakna igen) Hon är visserligen väldigt söt när hon kommer alldeles sömnig runt hörnan. Hon säger inte ett ljud inifrån sovrummet utan hasar sig ner för sängkanten, puttar upp dörren som glipar lite och kommer med sömniga steg in till oss som sitter i soffan. Isabella somnar alltid i vår famn när hon dricker sin välling och sedan lägger vi ner henne i sin säng och där brukar hon sova fram till morgonkvisten då hon får komma över till oss och sova lite till. Kanske jag ska testa att ge henne välling i sin säng ikväll och se hur det går?
Nä nu ska jag göra mig i ordning för denna soliga onsdag!


Mamma jag ska hjälpa dig att blogga…

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.