Tisdag

Idag var planen att gå till öppna förskolan i Midsommarkransen men Isabella kändes lite för snorig idag och dessutom fick jag ett mycket trevligt samtal från min vän Carro och vi pratade hela förmiddagen 🙂 Efter lunchen tänkte vi gå ut och leka lite i lekparken men det spöregnar ute och blåser jättemycket så vi blev inne. Men Isabella vägrade sen att sova sin eftermiddagsvila inne och rymde från nattningsförsöken hela tiden så det var bara att stoppa ner henne i vagnen och gå ut i det vidriga vädret! Hon somnade efter ungefär 2 steg ner på gatan och jag tog en tur bort till Coop och handlade mjölk och nya numret av Mama som jag nu ska krypa upp i soffan med medans Isabella sover. Jag antar att jag får mysigt sällskap utav Tjorven oxå 🙂
Hoppas ni har en bra tisdag!
Här är lite bilder från idag


Isabella väljer ut en bok

Isabella bygger & rasar torn

Isabella hittade mina nycklar
"Huvud, axlar, knä & tå, knä & tå"…

Leave a comment

Your email address will not be published.