1:a dagen på nya jobbet…

Idag har det varit en tuff dag för mig ur flera olika synvinklar men det känns nog lite bättre om ett tag när man har kommit in i allt. Det var iallafall helt underbart att komma hem till en glad liten Isabella som sträckte upp sina små armar och att mötas av en Tjorven som studsade som en studsboll av glädje 🙂 Då känner man sig välkommen hem! G hade sparat adventskalendern tills jag kom hem och det var så mysigt att få vara med och öppna den tillsammans med Isabella.
Ikväll har vi busat, varit ute på den vanliga kvällsrundan med Tjorven och sedan avslutade jag och Isabella med att ta ett varmt skönt bad. Jag hittade lite roliga kort från idag i kameran, imorgon ska dom gå till öppna förskolan och leka (åhh vad jag skulle vilja följa med)
Hoppas ni har haft en bra måndag!


Solglasögonen har tydligen varit dagens höjdpunkt 🙂


Isabella öppnar det 1:a paketet från adventskalendern

och det var en häst!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.