En trött tisdag

Idag är vi trötta för ingen av oss har kunnat sova något bra i natt så det blir extra tidigt i säng även för mig ikväll. Någon sa till mig att det hade varit fullmåne inatt och att det var därför men jag vet inte 🙂 Jag var iväg och provade ut arbetskläder idag, hoppas det dröjer läääänge innan dom kommer för jag ser inte fram emot att sätta på mig dom!! 🙂
Isabella och pappa G hade varit på öppna förskolan i Midsommarkransen och busat och sjungit idag,
Det är så roligt att komma hem till mina små sötisar som även idag välkomnade mig hem som igår (undrar hur länge det håller i sig ha ha) och sen öppnar jag och Isabella hennes kalender och jag tittar på bilderna i kameran och ser vad mycket kul dom har haft för sig när jag har varit på jobbet. Just nu kom vi precis in från kvällsrundan och vi ska snart hoppa i plurret.
Hoppas ni har haft en bra tisdag!


Isabella på öppna förskolan


Pappa lagar god mat och man får tydligen kladda lite
mer när man äter med pappa 🙂


Kram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published.