Ännu mera julbak…

Idag när jag kom hem från jobbet satte Isabella och jag igång att baka en massa lussekatter och pepparkakor. Dom blev jätte fina och jätte goda. Isabella ville helst bara smaka på degen men det fick hon inte 🙂 Annars dansade hon mest till julmusiken som skrålade under hela bakningen. Det är härligt med julstämmning!
Jag hade velat hinna ännu mera idag men nu när man jobbar så känns det som att dynget har ännu färre timmar! Usch tänk när man börjar att jobba på riktigt och ska få allt att gå ihop, fy vad tråkigt! Nu ska jag gå och slå in en julklapp för imorgon får vi besök av Isabellas morfar, Carita och min farmor och farfar. Isabella kommer ju inte att träffa sin morfar och Carita något mer innan jul så julklappen måste vara klar imorgon 🙂
Hoppas ni har haft en bra onsdag!

Våra lussekatter
Våra pepparkakor
"Jag vill smaka på degen"

Idag var min/G:s mössa väldigt rolig och hon satte den på
huvudet och sprang omkring med den hela eftermiddagen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.