Drömmar….

Högst upp på vår önskelista just nu är ett större boende. Jag sitter ofta och drömmer mig bort på Hemnet
En dag kanske det är just vårt nästa boende som jag sitter och tittar på, vem vet? "Plötsligt händer det.." 🙂
Idag blev denna min favorit men tyvärr ligger det inte här i stan men annars är det nästan precis vår smak. Jag älskar trägolven men schackruterna kanske inte är fullt ut jag men det funkar och i övrigt så skulle vi kunna flytta in igår om vi kunde 🙂 Men skulle detta hus ligga här i närheten skulle det kosta typ 4 miljoner eller nåt liknande…Helt sjuka priser! Drömma kan man ju alltid… 🙂

                                                         
                                    

Bilder: Hemnet.se

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.