Besök

Idag har vi haft besök av min pappa, Carita och min farmor och farfar. Vi bjöd på kasslergratäng till middag och till kvällsfika bjöd vi på lussekatterna och pepparkakorna som vi bakade igår. Dom verkade rätt nöjda och glada. Isabella fick öppna dagens adventskalenderpaket med sin morfar idag. Isabella tyckte att det var superkul med besök, en massa andra lekkamrater att leka med och hon visade dom alla sina saker och busa en massa. Hon var så trött när dom skulle åka hem så hon slocknade strax efter dom stängt dörren vid 19.00!!
Nu ska jag fixa iordning allt som behövs innan det är dags för fredag! Rackarns vad fort det går, känns helt otroligt att det redan är helg igen! Imorgon kommer min mamma på besök och vi ska plocka upp tomtar, bockar och lite andra julsaker så det blir julfint här hemma.
Hoppas ni hade en bra torsdag!
Här är lite bilder från ikväll

Isabella busar & leker


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.