En liten tanke…

Idag är det på dagen 3 år sedan min käre morfar tog sitt sista andetag och cancern besegrade honom alldeles för tidigt i livet tyvärr. Jag stod min morfar väldigt nära och det går inte en dag utan att jag saknar honom tänker att jag så gärna hade velat att han hade träffat Isabella och även Tjorven, min morfar och Tjorven hade nog stormtrivts tillsammans 🙂
Just nu håller en av mina närmaste vänners mamma på att kämpa mot den fruktansvärda sjukdomen och det känns så hemskt, man ska definitivt vara mer än 25 när man ev förlorar sin älskade mamma!
Så idag tycker jag att vi skickar en tanke till alla och deras anhöriga runt om i världen som kämpar mot cancer. Jag tycker oxå att vi idag kan tänka lite extra på alla nära och kära runt omkring oss och visa att vi uppskattar dom för vi tar nog många lite för givet ibland…..Man vet aldrig när det blir ens tur att släcka lyset, inte för att man ska gå och tänka på det hela tiden för då skulle man ju bli tokig men det är nog bra att tänka på det lite någongång ibland.
Till alla mina nära och kära som läser vill jag bara säga "Tack för att ni finns, jag älskar er alla"! och till alla mina övriga läsare vill jag säga "Tack, ni gör mig så glad och era fina kommentarer gör att jag vill fortsätta att skriva av mig här"!
Ett litet ledsamt inlääg men jag lovar att ikväll kommer det ett med lite mer glädje i för i kväll är det ju bla fredagsdans hemma hos oss! 🙂
Hoppas ni får en bra fredag allesammans!


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.