Fredag

Då var första arbetsveckan avklarad, den har väl gått sådär! Jag är supertrött men det blir man ju alltid fösta tiden på ett nytt jobb. Tråkigt nog så mår jag fruktansvärt dåligt bla pga min kroniska magkatarr så idag har jag fixat nya tabletter att knapra på, har ju inte behövt dom under mammaledigheten. Men jag har ju förstört min mage så kolosalt för några år sedan så det behövs nästan ingenting längre för att den ska gå sönder. Det har ju varit extra kämpigt denna vecka med tanke på att G har jobbat varje kväll och jag borde har börjat knapra piller redan förra veckan när nervositeten kom smygande inför nya jobbet. Det är vid dessa tillfällen som idag då man önskar att man hade bott närmare min familj så man hade barnvakt och kunde lägga sig i 20 minuter. Nä nu ska jag sluta gnälla, det är ju äntligen fredag!!! 🙂
Idag tog jag ut min fystimme och gick hem från jobbet vid 14.00. Fredagsstädningen måste ju räknas som fysisk aktivitet som främjar hälsan ellerhur? 🙂 Skönt att det är helg nu för det innebär ju familjetid! Nu blir det ju inte så överdrivet mycket familjetid för oss eftersom G jobbar ikväll och på lördag. Men vi kan äta lunch och tvätta ihop imorgon och sedan har vi hela söndagen! Då ska vi visserligen hjälpa min mamma att flytta tillbaka förrådet, men vi får ju vara tillsammans och det är ju huvudsaken 🙂 Sedan är han ledig på måndag och vips så har vi även en kväll oxå! Är det inte fantastiskt! Ikväll är det bus och fredagsdans som gäller här hemma! Vi laddar för fullt just nu! 🙂 Yeah!
Hoppas ni får en härlig helg allesammans!


Isabella packade ner visakorten och lite andra clubkort
(hon har mina gamla plastkort att leka med) i min gamla "party"-väska

Sedan piffade hon till Tjorven med guldsnöret från dagens paket

Satte väskan på axeln…

Gick ut i hallen…

Undrar vart dom ska ikväll och om man får hänga med? 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.