Mysig söndag och tung måndagmorgon

Igår blev det en söndag full med lek, bus, mys och skratt. En alldeles perfekt avslutning på helgen 🙂
Idag är det måndag igen och jag hade gärna legat kvar i sängen lite längre i morse. Här på jobbet är det stor uppståndelse ang helgens löpsedel på Aftonbladet, kanske ni oxå läste om vår julfest? " Dom hade sex i polishuset", " Läskmaskiner vältes" osv, osv…. Idag spekuleras det om vem som har gjort vad? Vem som har sagt vad? Ja ja den som kontaktat Aftonbladet trivs nog inte så bra här på jobbet och behövde nog dryga ut julklappskassan litegrann 🙂 Vissa frågar sig om dom varit på samma fest!!!
Idag är G ledig och i eftermiddag kommer en fd gemensam arbetskollega till oss och hälsar på. Det ska bli trevligt för vi har inte setts på jätte länge. Det blir glögg, julgodis, middag och en massa skitsnack 🙂
Hoppas ni får en bra start på veckan allesammans!

                     
                     

En söndag full med bus, lek och mys


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.